• done Op werkdagen voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
  • done Aantrekkelijke prijzen
  • done Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 excl. btw
  • done Groot assortiment

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Donderdag 13.00 - 17.00 uur.
Vrijdag 13.00 - 15.00 uur.

HSS Metaalboren

HSS boor kopen | DKH Groothandel | HSS metaalboor kopen
HSS metaalboren

Subcategorieën

Er zijn 29 producten.

Item 1-24 van 29 in totaal item(s)
HSS Metaalboor
Snel bekijken

10 mm HSS Metaalboor

€ 2,23 excl. BTW € 2,70 incl. BTW
HSS Metaalboor
Snel bekijken

11 mm HSS Metaalboor

€ 3,56 excl. BTW € 4,31 incl. BTW
Item 1-24 van 29 in totaal item(s)

De HSS metaalboren zijn speciaal voor metaal, maar uiteraard ook zeer geschikt voor hout en kunststoffen.

De HSS metaalboren mogen niet te warm worden. Dit kun je enigszins voorkomen door het toerental van de boor wat lager zetten.

Hieronder vind je een uitgebreid assortiment HSS (High Speed Steel) metaalboren. Dit zijn metaalboortjes met een harde kwaliteit en met een scherpe punt. 

Wilt u gaten boren in beton, natuursteen of een ander soort steen? Gebruik dan een van onze betonboren.

HSS boor en HSS boren van verschillende formaten

Heeft u een HSS boor nodig? Zoekt u HSS boren van verschillende formaten? Een (High Speed Steel) HSS boor is nodig om speciaal in metaal te boren, maar HSS boren zijn ook zeer geschikt voor boren in hout en kunststoffen. Een groot assortiment HSS boren vindt u bij DKH Groothandel in Giessen! Bovendien hebben wij van elke maat HSS boor altijd een een ruime voorraad in ons magazijn, zodat we uw bestelling zeer snel kunnen verwerken en verzenden. Niets is hinderlijker dan zonder werkmateriaal te zitten en bij DKH Groothandel weten we dat als geen ander. Onze HSS boren hebben een scherpe punt en zijn van hoge, harde kwaliteit, maar ondanks dat kunnen wij de HSS boor toch tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden. Een van de belangrijkste speerpunten van DKH Groothandel is namelijk een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. DKH Groothandel is al meer dan 25 jaar werkzaam in de branche van bevestigingsmaterialen, bijbehorende artikelen en gereedschap. Door onze jarenlange ervaring in de branche van bevestigingsmaterialen kunnen wij een goed functionerend inkoopbeleid voeren, zodat we, uiteraard zonder concessies te doen aan de hoge kwaliteit van onze artikelen, toch de allerlaagste prijzen kunnen hanteren.

HSS boor en meerdere HSS boren bestellen in webshop

De HSS boren zijn gemakkelijk te bestellen in onze webshop, die alle uren van de dag en zeven dagen per week toegankelijk is. Bij elke HSS boor geven wij de productinformatie duidelijk weer. Weet u ondanks dat toch niet precies welke HSS boor u nodig heeft? Geen probleem! Neem even contact met ons op en wij geven u ons deskundig advies. Bestelt u voor 16.30 uur, dan wordt alles nog dezelfde dag door ons verzonden. Het loont om te kijken of u naast de HSS boor nog iets meer nodig heeft, aangezien bestellingen boven 75 euro in Nederland gratis worden verzonden. Het is overigens ook mogelijk om uw bestelling direct bij onze groothandel 's middags in Giessen gratis af te halen.

HSS boren en HSS boor voor zakelijke en particuliere klanten

DKH Groothandel heeft een groeiende klantenkring, die bestaat uit zakelijke klanten zoals bouwbedrijven, installatiebedrijven, technische diensten en scholen. Ook particuliere klanten DKH Groothandel van harte welkom! U kunt bestellen van één doosje HSS boren tot dozen vol van de HSS boor. Onze klanten geven onze groothandel een hoge waardering. Gebaseerd op 1090 reviews krijgen wij het mooie waarderingscijfer 9,3! Kortom, voor goede en goedkope HSS boren, voor deskundig advies over de HSS boor én voor een snelle verzending gaat u zonder twijfel naar DKH Groothandel!