• done Op werkdagen voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
  • done Aantrekkelijke prijzen
  • done Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 excl. btw
  • done Groot assortiment

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m vrijdag 13:00 - 17:15

Latex roller

Latex roller online kopen

Bent u op zoek naar een latex roller? Gaat u aan de slag met een verfklus en grijpt u mis bij een latex roller? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij DKH Groothandel. DKH Groothandel is gevestigd in het Brabantse dorp Giessen. Hoewel wij gevestigd zijn in Giessen leveren wij al onze producten in heel Nederland. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het aanbieden van verschillende latex rollers die geschikt zijn voor diverse klusprojecten. DKH Groothandel staat al vele jaren bekend als goed en goedkoop in bevestigingsmaterialen en gereedschap waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Het maakt ons niet uit of u voor een zakelijke of particuliere klus bevestigingsmaterialen of gereedschap nodig heeft, u kunt bij ons te allen tijde terecht als u latex rollers nodig heeft. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod van latex rollers? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en bestel direct uw gewenste latex rollers. 

Latex rollers van DKH Groothandel

DKH Groothandel beschikt over een ruim aanbod van materialen en gereedschappen zoals latex rollers. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat wij ook beschikken over een ruime voorraad. Het maakt bij ons niet uit of u 1 latex roller bestelt of meerdere, wij gaan direct voor u aan de slag. DKH Groothandel staat voor een eerlijke prijs- kwaliteitsverhouding en afspraak is bij ons echt afspraak. Wij leveren zowel aan particuliere als aan zakelijke klanten en de hoeveelheid die bestelt wordt maakt voor ons geen verschil. DKH Groothandel wil zich onderscheiden in de bevestigingsbranche door bevestigingsmaterialen van zeer hoge kwaliteit te leveren tegen de scherpste prijzen, zo niet de allerlaagste prijzen. DKH Groothandel staat voor een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding en afspraak is bij ons ook echt afspraak! Wij leveren aan al onze klanten verschillende bevestigingsmaterialen en gereedschap tegen zeer scherpe prijzen. U bent bij ons verzekerd van een ruim aanbod voor een eerlijke prijs

Meer weten over het bestellen van latex roller van DKH Groothandel?

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u direct uw gewenste slijpschijven online bestellen. Als u uw bestelling op werkdagen voor 16.30 uur bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Het is ook mogelijk om uw bestelling direct op te halen op onze locatie in Giessen. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 17.15 uur uw bestelling gratis afhalen op een afgesproken tijd.  

Subcategorieën

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw