• done Op werkdagen voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
  • done Aantrekkelijke prijzen
  • done Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 excl. btw
  • done Groot assortiment

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m vrijdag 13:00 - 17:15

Zelfborende schroeven

Bent u op zoek naar een zelfborende schroef? Zoekt u een goede zelfborende schroef, die ook goedkoop is? Een zelfborende schroef is een boorschroef niet anders dan een zelftappende schroef.

Subcategorieën

Er zijn 42 producten.

Item 1-36 van 42 in totaal item(s)
Item 1-36 van 42 in totaal item(s)

Zelfborende schroeven van DKH Groothandel

Bent u op zoek naar zelfborende schroeven? Start u binnenkort met een klusproject en wilt u voor die tijd een voorraad zelfborende schroeven in huis hebben? Zoekt u dan niet verder. We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Bij DKH Groothandel vindt u verschillende bevestigingsmaterialen en gereedschappen, die toepasbaar zijn voor verschillende klussen. DKH Groothandel wil zich onderscheiden in de bevestigingsbranche door bevestigingsmaterialen van zeer hoge kwaliteit te leveren tegen de scherpste prijzen, zo niet de allerlaagste prijzen. U betaalt bij ons dan ook nooit te veel voor uw gewenste zelfborende schroeven. DKH Groothandel staat voor een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en afspraak is bij ons ook echt afspraak. Onze klanten zijn onder andere bouwbedrijven, installatiebedrijven, technische diensten, scholen, maar ook particulieren behoren tot onze klantenkring. Voor het vinden van zelfborende schroeven bent u bij ons absoluut aan het juiste adres.

Zelfborende schroeven online te bestellen

Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in zelfborende schroeven steeds verder uit kunnen breiden, zodat wij u vandaag de dag een ruim assortiment schroeven kunnen aanbieden. Omdat wij over een ruim aanbod beschikken is het voor ons vanzelfsprekend dat wij ook beschikken over een ruime voorraad in bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Hierdoor kunnen wij u een zeer snelle levering garanderen, want zodra uw bestelling bij ons binnenkomt kunnen wij ermee aan de slag. Doordat wij onze producten aanbieden via een webwinkel, kunt u direct al onze producten bekijken en vergelijken met elkaar. Hierdoor kunt u een goede keuze maken en kunt u ook direct uw bestelling in orde maken. Als u uw bestelling van zelfborende schroeven op werkdagen voor 16.30 uur bij ons bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw bestelling direct op te halen op onze locatie in Giessen. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 17.15 uur uw bestelling gratis bij ons afhalen op een afgesproken tijdstip. Binnen Nederland verzenden wij bestellingen vanaf 75 euro helemaal gratis.

Meer weten over zelfborende schroeven bestellen?

Wilt u meer weten over de kwaliteiten en de specificaties van onze aangeboden zelfborende schroeven? Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod of heeft u vragen over onze producten? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Door jarenlange ervaring in de bevestigingsbranche zijn wij in staat om alle producten voor een betaalbare prijs aan te bieden. Hierdoor vindt u bij ons werkelijk lage prijzen voor onze bevestigingsmaterialen.