• done Op werkdagen voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
  • done Aantrekkelijke prijzen
  • done Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 excl. btw
  • done Groot assortiment

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m vrijdag 13:00 - 17:15

Scharnier

Bent u op zoek naar een scharnier? Bent u op zoek naar een kogellager scharnier die u kunt gebruiken voor uw project? Zoekt u dan niet verder. DKH Groothandel beschikt over een groot assortiment van verschillende scharnieren die passend zijn voor uw proje

Subcategorieën

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)
Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Scharnier online kopen

Bent u op zoek naar een scharnier? Heeft u een grote oplage scharnieren nodig of bent u op zoek naar één enkele scharnier? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Giessen bij DKH Groothandel. Wij beschikken over een grote groothandel, waar u uw hart kunt ophalen bij een ruim assortiment. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden, waardoor wij u vandaag de dag diverse gereedschappen en materialen kunnen aanbieden, die passend zijn voor iedere klus. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als u misgrijpt terwijl u bezig bent met een klus. Bij DKH Groothandel kunt u mede daarom direct online uw benodigde scharnieren bij ons bestellen. Als u uw scharnieren op werkdagen voor 16.30 uur bestelt dan worden deze dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland verzenden wij bestellingen vanaf 75 euro gratis. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw bestelling direct bij ons op te halen bij onze groothandel Giessen. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 17.15 uur uw bestelling gratis bij ons afhalen. 

Scharnier online bestellen bij DKH Groothandel

In de loop van de jaren heeft DKH Groothandel zijn aanbod steeds verder uit kunnen breiden. Vandaag de dag kunnen wij al onze klanten een ruim assortiment aanbieden in bevestigingsmaterialen en gereedschap. DKH Groothandel wil zich onderscheiden in de bevestigingsbranche, door bevestigingsmaterialen van zeer hoge kwaliteit te leveren tegen de scherpste prijzen, zo niet de allerlaagste prijzen. U vindt bij ons verschillende scharnieren voor betaalbare prijzen. Bij ons betaalt u nooit te veel. DKH Groothandel staat voor een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en afspraak is bij ons ook echt afspraak. Wij leveren aan zowel aan particuliere klanten met een wat kleinere oplage als aan bedrijven die doorgaan een grote oplage nodig hebben. De grootte van de bestelling maakt voor DKH Groothandel niet uit. Wij gaan met elke bestelling enthousiast en graag voor u aan de slag en zorgen ervoor dat uw bestelling dezelfde dag nog voor u klaar staat. 

Scharnieren online te bestellen bij DKH Groothandel

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u snel uw scharnieren bij ons bestellen? Dan kunt u direct online uw bestelling bij ons afronden. Zodra uw bestelling bij ons binnen is gaan wij meteen voor u aan de slag. Door jarenlange ervaring in de bevestigingsbranche zijn wij in staat door ons inkoopbeleid deze slogan om te zetten in werkelijk lage prijzen voor onze bevestigingsmaterialen. Wij zien uw bestelling voor scharnieren graag tegemoet.