• done Op werkdagen voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
  • done Aantrekkelijke prijzen
  • done Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75,-
  • done Groot assortiment

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m vrijdag 13:00 - 17:15

Kozijnschroeven kopen

Kozijnschroeven kopen

Met kozijnschroeven maakt u een nagenoeg spanningsvrije bevestiging, geschikt voor hoge belastingen. Geschikt voor alle gangbare bouw- en kozijnmaterialen zonder extra pluggen. Voorboren in zowel het kozijn en de muur en/of beton met een 6mm boor. Voor montage van raam-en deurkozijnen van hout en kunststof.

Kozijnschroeven online kopen?

Bij ons bent u verzekerd van een snelle levering. Wij hebben namelijk een grote voorraad. We leveren onze producten aan zowel bedrijven als particulieren. Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Bent u op zoek naar kozijnschroeven? Heeft u binnen op korte termijn kozijnschroeven nodig zodat u uw bouwproject kunt afronden of starten? Bij DKH Groothandel bent u van harte welkom. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten kozijnschroeven. Onze kozijnschroeven bieden wij aan tegen zeer scherpe prijzen waardoor uw bestelling betaalbaar blijft. Heeft u een keuze kunnen maken en is uw bestelling hoger dan 75 euro? Dan verzenden wij uw bestelling gratis naar het door u opgegeven adres. Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij onze groothandel in Giessen. Bent u benieuwd of uw gewenst kozijnschroeven in ons brede assortiment zitten? Wij zien uw bestelling graag tegemoet. Kom langs of neem een kijkje op onze gebruiksvriendelijke website!

Online uw kozijnschroeven gemakkelijk bestellen

DKH Groothandel beschikt over een ruim opgezette en gebruiksvriendelijke webwinkel. Op onze website vindt u in één oogopslag uw gewenste kozijnschroeven. Omdat ons aanbod uitgebreid en zeer divers is heeft u bij ons een ruime keuze. Bent u op zoek naar een specifieke afmeting of heeft u speciale kozijnschroeven nodig voor uw project? Bij DKH Groothandel vindt u de kozijnschroeven die u nodig heeft. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u heel eenvoudig uw bestelling afronden. Zodra uw bestelling bij ons binnenkomt gaan wij direct voor u aan de slag. Door onze ruime voorraad kunnen wij uw bestelling vrijwel direct naar u versturen. Al vele jaren staan wij bekend als een goede en goedkope groothandel in bevestigingsmaterialen en gereedschap! De kozijnschroeven van DKH Groothandel zijn geschikt voor hoge belastingen.  De kozijnschroeven zijn geschikt voor gangbare bouw- en kozijnmaterialen. U hoeft hiervoor geen pluggen te gebruiken. De kozijnschroeven zijn geschikt voor de montage van raam- en deurkozijnen van zowel hout als kunststof.

Meer weten over kozijnschroeven van DKH Groothandel?

Wilt u meer weten over kozijnschroeven die geschikt zijn voor uw kozijn? Bent u benieuwd of wij uw gewenste kozijnschroeven in ons brede assortiment hebben? U kunt eens een kijkje nemen op onze website. Daarnaast staan onze medewerkers u graag te woord en gaan wij met u samen op zoek naar de passende kozijnschroeven voor uw project. DKG Groothandel staat bekend om zijn zeer aantrekkelijke prijzen! Bent u op zoek naar een grote oplage of naar een aantal kozijnschroeven? Dat is geen enkel probleem. DKH Groothandel levert zijn producten aan bedrijven en aan particulieren. U bent bij ons van harte welkom voor kozijnschroeven. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. 

Subcategorieën

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)
Item 1-10 van 10 in totaal item(s)