• done Op werkdagen voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
  • done Aantrekkelijke prijzen
  • done Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 excl. btw
  • done Groot assortiment

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Donderdag 13.00 - 17.00 uur.
Vrijdag 13.00 - 15.00 uur.

RVS schroeven kopen

Online RVS schroeven kopen

Wilt u RVS schroeven kopen? Bent u op zoek naar RVS schroeven die geschikt zijn voor uw project? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij DKH Groothandel in Giessen. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten RVS schroeven die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende klusprojecten. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden en daarom heeft u tegenwoordig een ruime keuze uit RVS schroeven. RVS schroeven zijn gemaakt van roestvrij staal waardoor deze schroeven uitermate geschikt zijn voor klussen buiten of natte ruimtes. Bent u benieuwd of de RVS schroeven van DKH Groothandel geschikt zijn voor uw klus? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en bestel gemakkelijk en snel uw RVS schroeven. RVS schroeven kopen doet u bij dé groothandel in de regio! 

RVS schroeven kopen: direct uit voorraad

Wilt u online uw RVS schroeven kopen? Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig is om naar onze werkplaats te komen. Daarom kunt u ook online uw bestelling plaatsen. Op deze gebruiksvriendelijke website vindt u een ruim overzicht van al onze producten. Wij hebben alles in huis voor iedere klus. Al vele jaren staan onze producten bekend als goed en goedkoop. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod van diverse bevestigingsmaterialen en gereedschappen die geschikt zijn voor iedere klus. DKH groothandel beschikt over een ruime voorraad waardoor wij onze RVS schroeven vrijwel direct kunnen leveren. U kunt via onze gebruiksvriendelijke webwinkel direct online uw RVS schroeven kopen. Zodra uw bestelling binnen is gaan onze medewerkers direct voor u aan de slag. Als u uw schroeven op werkdagen voor 16.30 uur bestelt dan worden deze dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland verzenden wij bestellingen vanaf 75 euro gratis. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw bestelling direct op te halen in Giessen. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 17.15 uur uw bestelling gratis afhalen.  

Gemakkelijk RVS schroeven kopen bij DKH Groothandel

DKH Groothandel is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Vele klanten weten ons te vinden en zij zijn blij met onze snelle leveringsservice en de mogelijkheid om de bestelling gratis op te halen in Giessen. Wij bieden onze RVS schroeven aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Door ons brede assortiment kunnen wij vele bedrijven en particulieren goed van dienst zijn. RVS schroeven kopen doet u gemakkelijk en snel in onze uitgebreide en gebruiksvriendelijke webwinkel! 

Subcategorieën

Er zijn 119 producten.

Item 1-24 van 119 in totaal item(s)
Item 1-24 van 119 in totaal item(s)