• done Op werkdagen voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
  • done Aantrekkelijke prijzen
  • done Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 excl. btw
  • done Groot assortiment

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Donderdag 13.00 - 17.00 uur.
Vrijdag 13.00 - 15.00 uur.

Schroeven bestellen

Wilt u schroeven bestellen? Bent u op zoek naar een groothandel waar u direct uw gewenste schroeven kunt bestellen voor een eerlijke prijs? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij DKH Groothandel. DKH Groothandel is gevestigd in het Brabantse dorpje Giessen. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het aanbieden van verschillende schroeven, moeren en bouten die geschikt zijn voor diverse klusprojecten. Vele doe-het-zelvers en zakelijke klanten weten ons vandaag de te vinden en maken gebruik van onze producten. DKH Groothandel wil zich onderscheiden in de bevestigingsbranche door bevestigingsmaterialen van zeer hoge kwaliteit te leveren tegen de scherpste prijzen, zo niet de allerlaagste prijzen. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons ruime aanbod. Wij zien uw aanvraag van schroeven bestellen graag tegemoet. 

Online schroeven bestellen 

DKH Groothandel staat voor een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding en afspraak is bij ons ook echt afspraak! Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven bevestigingsmaterialen en gereedschap tegen zeer scherpe prijzen. Door jarenlange ervaring in de bevestigingsbranche zijn wij in staat door ons inkoopbeleid deze slogan om te zetten in werkelijk lage prijzen voor onze bevestigingsmaterialen. Het maakt bij ons niet uit hoeveel u bestelt, wij gaan graag voor u aan de slag , of het nu om 1 doosje schroeven of om een grote oplage gaat. Wij gaan met elke bestelling enthousiast aan de slag. U kunt rekenen op een zorgvuldige afhandeling zodra uw bestelling binnenkomt. Onze medewerkers slaan graag de handen ineen om uw bestelling zo snel mogelijk in orde te maken. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u online direct uw bestelling plaatsen. Als u uw schroeven op werkdagen voor 16.30 uur bestelt dan worden deze dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland verzenden wij alle bestellingen vanaf 75 euro gratis. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw bestelling direct bij ons op te halen in Giessen. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 17.15 uur uw bestelling gratis afhalen.

Schroeven bestellen bij DKH Groothandel

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor schroeven bestellen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor online schroeven bestellen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen het ons voorstellen dat u vragen kunt hebben over de benodigde schroeven voor uw project. Onze medewerkers staan u daarom graag te woord. Wij vertellen u graag meer over onze producten. 

Subcategorieën

Er zijn 363 producten.

Item 1-24 van 363 in totaal item(s)
Item 1-24 van 363 in totaal item(s)