• done Op werkdagen voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
  • done Aantrekkelijke prijzen
  • done Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 excl. btw
  • done Groot assortiment

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Donderdag 13.00 - 17.00 uur.
Vrijdag 13.00 - 15.00 uur.

Schroeven kopen

Schroeven kopen bij DKH Groothandel

Wilt u schroeven kopen? Heeft u geen tijd om naar een bouwmarkt te gaan maar wilt u online bij een professionele groothandel uw schroeven kopen? Zoekt u dan niet verder. Bij DKH Groothandel in Giessen bent u aan het juiste adres voor schroeven kopen. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten schroeven en bouten die geschikt zijn voor diverse klusprojecten. DKH Groothandel wil zich onderscheiden in de bevestigingsbranche door bevestigingsmaterialen van zeer hoge kwaliteit te leveren tegen de scherpste prijzen, zo niet de allerlaagste prijzen. U betaalt bij ons nooit te hoofdprijs maar u krijgt wel gegarandeerd een goede kwaliteit. Door jarenlange ervaring in de bevestigingsbranche zijn wij door ons inkoopbeleid in staat deze slogan om te zetten in werkelijk lage prijzen voor onze bevestigingsmaterialen. Wilt u schroeven kopen voor een eerlijke en betaalbare prijs? Neem dan snel een kijkje op deze website en laat u verrassen door ons ruime aanbod.

Online schroeven kopen bij DKH Groothandel

Wilt u online uw schroeven kopen? DKH Groothandel staat voor een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding en afspraak is bij ons ook echt afspraak! Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven bevestigingsmaterialen en gereedschap tegen zeer scherpe prijzen. Zo kunt u tegen groothandelsprijzen uw schroeven kopen. Bij ons maakt het niet uit hoe groot uw bestelling is. Bent u op zoek naar een kleine doosje schroeven of heeft u dozen schroeven nodig? Onze medewerkers gaan graag voor u aan de slag en zorgen ervoor dat uw bestelling binnen zeer korte tijd gereed is. In onze gebruiksvriendelijke webwinkel kunt u gemakkelijk en snel uw gewenste schroeven vinden. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u direct uw bestelling plaatsen. Als u uw schroeven op werkdagen voor 16.30 uur bestelt dan worden deze dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland verzenden wij bestellingen vanaf 75 euro gratis. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw bestelling direct op te halen in Giessen. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 17.15 uur uw bestelling gratis afhalen op onze locatie in Giessen.

Gemakkelijk en snel online alle schroeven kopen

DKH Groothandel biedt verschillende soorten schroeven aan met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Wij werken alleen met de beste materialen en weten precies hoe wij strategisch kunnen inkopen. Dit heeft als voordeel dat wij tegen lage en scherpe tarieven schroeven kunnen aanbieden. Heeft u vragen over onze producten of wilt u advies over onze aangeboden schroeven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u graag meer over onze producten. 

Subcategorieën

Er zijn 363 producten.

Item 1-24 van 363 in totaal item(s)
Item 1-24 van 363 in totaal item(s)