• done Op werkdagen voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
  • done Aantrekkelijke prijzen
  • done Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 excl. btw
  • done Groot assortiment

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Donderdag 13.00 - 17.00 uur.
Vrijdag 13.00 - 15.00 uur.

Schroeven webshop

Bent u op zoek naar een schroeven webshop? Bent u op zoek naar een groothandel waar u ieder gewenste schroef kunt bestellen die u nodig heeft voor uw klusproject? Zoekt u dan niet verder. DKH Groothandel beschikt over een groot assortiment van verschillende schroeven, bouten en bevestigingsmaterialen. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft om uw klusproject te realiseren. DKH Groothandel staat voor een eerlijke prijs- kwaliteitsverhouding en dat merkt u aan onze scherpe prijzen. Daarnaast zijn onze producten gemaakt van de beste kwaliteit. In onze gebruiksvriendelijke webwinkel kunt u gemakkelijk en snel uw verzinkte schroeven bestellen. Bent u op zoek naar betaalbare en goede schroeven? Neem dan snel een kijken in onze schroeven webshop en bestel direct uw gewenste oplage. 

DKH Groothandel: uw schroeven webshop!

DKH Groothandel beschikt over een gebruiksvriendelijke schroeven webshop waar u uw hart kunt ophalen aan ons ruime aanbod. Doordat wij beschikken over een ruim assortiment met verschillende bevestigingsmaterialen kunnen wij u ook een ruime voorraad garanderen. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Onze medewerkers staan u graag te woord en denken graag met u mee. Wij geven u graag professioneel advies en maken uw bestelling voor u in orde. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk in orde te maken zodat u binnen zeer korte tijd uw bestelling in de brievenbus kunt verwachten. Als u uw schroeven uit onze schroeven webshop op werkdagen voor 16.30 uur bestelt dan word uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland verzenden wij alle bestellingen vanaf 75 euro gratis. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw bestelling direct bij ons op te halen in Giessen. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 17.15 uur uw bestelling gratis bij ons afhalen.

Bevestigingsmaterialen vinden in onze schroeven webshop

DKH Groothandel staat voor een eerlijke prijs- kwaliteitsverhouding en afspraak is bij ons echt afspraak. Wij leveren zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten en de hoeveelheid die besteld wordt maakt voor ons niet uit. Of u nu 1 doosje of dozen vol bestelt, wij gaan met elke bestelling enthousiast aan de slag. U kunt rekenen op een zorgvuldige afhandeling. Het is erg vervelend als u tijdens uw klusproject erachter komt dat u te weinig schroeven heeft. U kunt ons direct een belletje geven en wij zorgen ervoor dat uw bestelling vrijwel direct klaar staat. 

Subcategorieën

Er zijn 363 producten.

Item 1-24 van 363 in totaal item(s)
Item 1-24 van 363 in totaal item(s)