• done Op werkdagen voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
  • done Aantrekkelijke prijzen
  • done Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 excl. btw
  • done Groot assortiment

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Donderdag 13.00 - 17.00 uur.
Vrijdag 13.00 - 15.00 uur.

Spaanplaatschroeven kopen

Spaanplaatschroeven kopen

Bent u met spaanplaat aan het klussen en heeft u dringend spaanplaat schroeven nodig? DKH Groothandel is het juiste adres voor alle soorten schroeven, bevestigingsmaterialen en gereedschappen.U kunt bij ons spaanplaatschroeven kopen in verschillende soorten en maten. U kunt Torx of Pozidriv spaanplaatschroeven kopen. Daarbij heeft u de keus uit verzinkt of RVS. Spaanplaat schroeven kunnen voor nog veel meer materialen gebruikt worden dan spaanplaat. Weet u niet precies welke schroef voor uw klus het meeste geschikt is dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig advies geven. DKH Groothandel is al vele jaren goed en goedkoop in bevestigingsmaterialen en gereedschap! Wij willen ons onderscheiden in de bevestigingsbranche door producten van zeer hoge kwaliteit te leveren tegen de scherpste prijzen, zo niet de allerlaagste prijzen. Door ons inkoopbeleid dat gebaseerd is op jarenlange ervaring kunnen wij deze slogan daadwerkelijk realiseren. Wij verkopen onze producten van hoge kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. DKH Groothandel biedt een zeer ruim assortiment aan. In onze webwinkel zult u verrast zijn door de uiteenlopende producten. U kunt bij ons terecht voor installatiematerialen, bouten en moeren, gereedschappen, schildersgereedschap, lijmen, purschuim, veiligheidsproducten etc.

Spaanplaatschroeven kopen voor de beste prijs!

Als u met een klus bezig bent dan is het lastig als u niet verder kunt omdat u spaanplaatschroeven mist. U wilt dan zo snel mogelijk uw spaanplaatschroeven kopen. DKH Groothandel levert uw spaanplaatschroeven kopen zeer snel. Omdat wij alle producten direct op voorraad hebben kunnen wij uw bestelling, mits die voor 16.30 uur binnenkomt, nog dezelfde dag verzenden. Bestellingen boven de 75 euro worden in Nederland gratis verzonden. Bent u bang dat de bezorging vertraging oploopt dan bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling gratis bij ons bedrijf in Giessen af te halen. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij elke middag van 13.00 uur tot 17.15 uur geopend.

Spaanplaatschroeven kopen in alle soorten en maten!

Zowel bedrijven als particulieren zijn bij ons van harte welkom. Het maakt voor ons geen enkel verschil of wij dozen vol of enkel 1 doosje verzenden. Wij gaan voor kleine en grote bestellingen even enthousiast en zorgvuldig aan de slag. DKH Groothandel staat voor een eerlijke prijs- kwaliteitsverhouding en bij ons geldt dat afspraak ook écht afspraak is. Wij zijn een betrouwbare winkel en u kunt veilig uw bestelling plaatsen. Wij mogen het keurmerk WebwinkelKeur voeren. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Subcategorieën

Er zijn 173 producten.

Item 1-24 van 173 in totaal item(s)
Item 1-24 van 173 in totaal item(s)