• done Op werkdagen voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
  • done Aantrekkelijke prijzen
  • done Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 excl. btw
  • done Groot assortiment

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Donderdag 13.00 - 17.00 uur.
Vrijdag 13.00 - 15.00 uur.

Spaanplaatschroeven

Spaanplaatschroeven nodig?

Bent u op zoek naar spaanplaatschroeven? Bent u op zoek naar een groothandel en leverancier met een ruime voorraad spaanplaatschroeven? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij DKH Groothandel. DKH Groothandel biedt u een ruim assortiment aan van bevestigingsmaterialen en gereedschappen die geschikt zijn voor iedere bouwklus. Door de jaren heen hebben vele doe-het-zelvers en zakelijke klanten de weg naar gevonden en zij maken vandaag de dag graag gebruik van onze professionele producten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u tegenwoordig een ruim assortiment aanbieden en het is vanzelfsprekend dat wij ook beschikken over een ruime voorraad. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling van spaanplaatschroeven binnen zeer korte tijd bezorgd wordt. Bent u benieuwd naar ons aanbod en wilt u meer weten over onze bezorgservice? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Wij zien zien uw bestelling voor spaanplaatschroeven graag tegemoet en gaan direct aan de slag zodra uw bestelling bij ons binnenkomt. Als u op zoek bent naar spaanplaatschroeven bent u bij DKG Groothandel aan het juiste adres. 

Ruim aanbod in spaanplaatschroeven

DKH Groothandel staat al jaren bekend als goed en goedkoop in bevestigingsmaterialen en gereedschap. Als u op zoek bent naar benodigdheden voor uw klusproject bent u bij ons in goede handen. Onze producten en materialen worden aangeboden voor een eerlijke en betaalbare prijs waardoor u nooit te veel betaalt. Wij staan voor een eerlijke prijs- kwaliteitsverhouding en afspraak is bij ons echt afspraak. Hierdoor komt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan. Het maakt bij ons niet uit hoeveel spaanplaatschroeven u bestelt. Onze medewerkers gaan graag voor u aan de slag om uw bestelling gereed te maken. U kunt rekenen op een zorgvuldige afhandeling voor een betaalbare prijs.  Als u uw schroeven op werkdagen voor 16.30 uur bestelt dan worden deze dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland verzenden wij bestellingen vanaf 75 euro gratis. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw bestelling direct bij ons op te halen in Giessen. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 17.15 uur uw bestelling gratis afhalen.

Online spaanplaatschroeven bestellen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw gewenste spaanplaatschroeven te bestellen? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Hier vindt u een duidelijk overzicht van onze aangeboden producten, materialen en gereedschappen. Wij zien uw bestelling graag tegemoet en gaan direct voor u aan de slag.

Subcategorieën

Er zijn 173 producten.

Item 1-24 van 173 in totaal item(s)
Item 1-24 van 173 in totaal item(s)