• done Op werkdagen voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
  • done Aantrekkelijke prijzen
  • done Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 excl. btw
  • done Groot assortiment

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Donderdag 13.00 - 17.00 uur.
Vrijdag 13.00 - 15.00 uur.

Tellerkop schroef

Bent u op zoek naar een tellerkop schroef? Bent u bezig met een houten bouwwerk en heeft u schroeven nodig die speciaal zijn gemaakt voor houtbouw? Zoek dan niet verder en neem een kijkje bij DKH Groothandel in Giessen. Wij bieden u een ruim en groot assortiment aan van verschillende tellerkop schroeven. De tellerkop schroef is een stevige schroef die veel draagvlak heeft. Deze schroeven worden veel gebruikt op de bouw om stevige houten constructies te maken. U vindt bij ons een ruim aanbod van tellerkop schroeven tegen zeer scherpe prijzen. Neem een kijkje op onze website en laat u verrassen door de ruime keuze in tellerkop schroeven. 

Tellerkop schroef bestellen bij DKH Groothandel

Heeft u een tellerkop schroef nodig? Bij DKH Groothandel bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar verschillende tellerkop schroeven. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij geven u professioneel advies zodat u de geschikte tellerkop schroef kunt bestellen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het soms lastig is om te weten welke schroeven u nodig heeft. Onze vakmannen staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de passende schroeven voor uw project. DKH Groothandel werkt alleen met de beste materialen. Wij zijn een groothandel die gespecialiseerd is in professionele bevestigingsmaterialen. Voor de zakelijke markt maar ook voor particulieren voeren wij bestellingen uit. U kunt bij ons één doosje tellerkop schroeven bestellen maar eveneens tien dozen voor op de bouw.

Tellerkop schroef online bestellen

U kunt eenvoudig en snel uw bestelling bij ons plaatsen. In onze overzichtelijk webwinkel vindt u in één oogopslag uw gewenste schroeven. Vindt u het lastig om een keuze te maken? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen u graag welke tellerkop schroef er van toepassing is voor uw project. U kunt bij ons online uw bestelling veilig betalen. Is uw bestelling voor 15.30 uur bij ons binnen? Dan heeft u uw bestelling morgen in huis. Vindt u het prettiger om uw bestelling op te halen? Wij zijn van maandag tot en met vrijdag elke middag van 13.00 uur tot 17.15 uur geopend zodat u uw bestelling af kunt halen. Al meer dan 25 jaar zijn wij hét adres voor schroeven, bouten, moeren, pluggen en andere bevestigingsmaterialen. Zowel bouwbedrijven, installatiebedrijven, technische diensten, scholen als particulieren weten ons te vinden. Neem een kijkje op onze website en laat u verrassen door ons grote aanbod schroeven. Wij zien uw bestelling graag tegemoet!

Subcategorieën

Er zijn 46 producten.

Item 1-24 van 46 in totaal item(s)
Item 1-24 van 46 in totaal item(s)