• done Op werkdagen voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
  • done Aantrekkelijke prijzen
  • done Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 excl. btw
  • done Groot assortiment

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Donderdag 13.00 - 17.00 uur.
Vrijdag 13.00 - 15.00 uur.

Verzinkte schroeven

Verzinkte schroeven online kopen

Bent u op zoek naar verzinkte schroeven? Bent u op zoek naar een groothandel waar u een grote en kleine oplage verzinkte schroeven kunt bestellen? Zoekt u dan niet verder. DKH Groothandel is dé groothandel waar u naar op zoek bent. Wij zijn een groothandel die gespecialiseerd is in professionele bevestigingsmaterialen die wij voor een eerlijke prijs aanbieden. Wij maken bestellingen in orde voor de zakelijke markt maar ook voor onze particulieren klanten gaan wij graag aan de slag. U kunt eenvoudig en snel uw bestelling bij ons plaatsen. Doordat wij beschikken over een overzichtelijk webwinkel vindt u in één oogopslag uw gewenste verzinkte schroeven. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Neem dan snel een kijkje op deze website en laat u verrassen door ons ruime aanbod van verzinkte schroeven. Wij zien uw bestelling voor verzinkte schroeven graag tegemoet. 

Verzinkte schroeven van DKH Groothandel 

DKH Groothandel is gevestigd in het Brabantse dorpje Giessen waar u terecht kunt voor uw oplage verzinkte schroeven. Door onze jarenlange ervaring met het aanbieden van bevestigingsmateriaal kunnen wij u goed adviseren en wij beschikken over een ruim aanbod. Doordat wij beschikken over een ruim aanbod is het voor ons vanzelfsprekend dat wij ook beschikken over een ruime voorraad. Hierdoor kunnen wij u een zeer snelle levering aanbieden. DKH Groothandel staat voor een eerlijke prijs- kwaliteitsverhouding en afspraak is bij ons echt afspraak. Wij leveren zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten en de hoeveelheid die u bestelt maakt voor ons niet uit. Of u nu 1 doosje of dozen vol bestelt, wij gaan met elke bestelling enthousiast aan de slag. U kunt rekenen op een zorgvuldige afhandeling. Al meer dan 25 jaar zijn wij hét adres voor schroeven, bouten, moeren, pluggen en andere bevestigingsmaterialen. Vele bouwbedrijven, installatiebedrijven, technische diensten en scholen weten ons te vinden.

Direct online verzinkte schroeven bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u een bestelling bij ons plaatsen? U kunt direct online uw bestelling afronden. Als u uw schroeven op werkdagen voor 16.30 uur bestelt, dan worden deze dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland verzenden wij bestellingen vanaf 75 euro helemaal gratis. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw bestelling direct bij ons op te halen op onze locatie Giessen. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 17.15 uur uw bestelling gratis bij ons afhalen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zorgen ervoor dat uw bestelling op tijd voor u in orde is. 

Subcategorieën

Er zijn 190 producten.

Item 1-24 van 190 in totaal item(s)
Item 1-24 van 190 in totaal item(s)