• Op werkdagen voor 16.30 uur besteld = vandaag verzonden
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Gratis verzending in NL vanaf € 75

Categorieën

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN  Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

KvK:57660379
BTW-nr: NL111807359B01

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Vrijdag 13.00 - 17.15 uur

Schroeven online kopen

Schroeven online kopen?

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u schroeven online kopen kunt? Bent u op zoek naar een groothandel waar u online gemakkelijk uw schroeven kunt bestellen tegen zeer scherpe prijzen? Schroeven online kopen doet u gemakkelijk en snel bij DKH Groothandel in Giessen. Wij hebben jarenlange ervaring en door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden. Tegenwoordig bieden wij u een ruime keuze aan van verschillende soorten en maten schroeven. Bent u benieuwd of uw gewenste schroeven in ons brede assortiment zitten? Wij nodigen u graag uit om online een kijkje te nemen in onze gebruiksvriendelijke webshop. Wij zien uw bestelling voor schroeven online kopen graag tegemoet. 

Online schroeven kopen bij DKH Groothandel in Giessen

Wilt u schroeven online kopen? Wij kunnen het ons voorstellen dat u niet altijd tijd heeft om de benodigde materialen te kopen in de bouwmarkt of bij een groothandel. Waarom naar een winkel gaan als u eenvoudig schroeven online kopen kunt? De medewerkers van DKH Groothandel denken graag met u mee en bieden u de mogelijkheid aan om online uw gewenste schroeven te kopen. Achter uw computer kunt u gemakkelijk uw schroeven bestellen. Onze website is zeer gebruiksvriendelijk waardoor u in een handomdraai uw gewenste producten kunt vinden en in het winkelmandje kunt plaatsen. Omdat DKH Groothandel beschikt over een ruime voorraad kunnen wij u goed van dienst zijn en wij zorgen ervoor dat u binnen zeer korte tijd  gebruik kunt maken van uw bestelde schroeven. Op onze website vindt u bij iedere schroef een aparte toelichting zodat u precies weet welk soort schroef u nodig heeft voor uw project.

Zeer scherpe prijzen en een ruim aanbod 

DKG Groothandel beschikt over een ruime voorraad van verschillende soorten materialen en gereedschappen. Al vele jaren staan wij bekend als een goede en goedkope groothandel in bevestigingsmaterialen. Onze zakelijke klanten weten ons goed te vinden maar ook particuliere klanten zijn bij ons van harte welkom. Door onze ruime voorraad kunnen wij u bestelling binnen zeer korte tijd verzenden. Onze medewerkers gaan direct voor u aan de slag zodra uw bestelling bij ons binnenkomt en zij zorgen ervoor dat u de volgende dag uw bestelling in huis heeft. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling zelf bij ons af te halen in Giessen. Bestelt u voor meer dan 75 euro en wilt u graag dat uw producten worden opgestuurd? Dan verzenden wij uw bestelling helemaal gratis! Al onze producten zijn gemaakt van topkwaliteit en zijn perfect voor iedere bouwklus. Schroeven online kopen doet u heel eenvoudig bij DKG Groothandel in Giessen.