• done Op werkdagen voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
  • done Aantrekkelijke prijzen
  • done Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 excl. btw
  • done Groot assortiment

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m vrijdag 13:00 - 17:15

Lamellenschijf

Lamellenschijf kopen | DKH Groothandel | Lamellenschijven

Lamellenschijf en verschillende lamellenschijven van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar een lamellenschijf? Heeft u verschillende lamellenschijven nodig? De hoogste kwaliteit lamellenschijf vindt u bij DKH Groothandel in Giessen, waar u verschillende lamellenschijven in het assortiment kunt vinden. Weet u niet precies welke lamellenschijf u moet gebruiken voor een bepaald werk? Wij geven u naast productinformatie op de website ook deskundig advies over onze lamellenschijven, zodat u altijd de goede lamellenschijf bestelt in onze webshop. U vindt in ons assortiment verschillende slijpschijven, zoals de doorslijpschijf en de lamellenschijf. Een lamellenschijf is anders dan de andere slijpschijven in ons assortiment, omdat het is gemaakt van lamellen met een schuurmiddel. De lamellenschijven worden vaak gebruikt voor het afwerken van lasnaden en voor zwaarder schuurwerk. De lamellenschijf is anders dan een schuurschijf, omdat de lamellenschijf recht op het materiaal kan werken door één richting op te schuren of te slijpen. Lamellenschijven zijn zogenaamde afbraamschijven met daarop reepjes schuurlinnen, dat zijn de lamellen. Ook het schuurlinnen vindt u in de webshop van DKH Groothandel. Onze groothandel richt zich al meer dan 25 jaar op de verkoop van bevestigingsmaterialen, gereedschappen en bijbehorende artikelen. Wij onderscheiden ons in de bevestigingsbranche door bevestigingsmaterialen van zeer hoge kwaliteit te leveren tegen de scherpste prijzen, zo niet de allerlaagste prijzen. Onze prijs-kwaliteitverhouding is eerlijk en we zijn in staat, door een goed inkoopbeleid, om u aantrekkelijke prijzen te bieden, zonder concessies te doen op de kwaliteit. 

Lamellenschijf nodig? Alle lamellenschijven gauw in huis

DKH Groothandel onderscheidt zich niet alleen op kwaliteit, prijzen en het geven van deskundig advies, maar ook op de zeer snelle verwerking en verzending van uw bestelling. Dat is mogelijk, doordat wij van elke maat lamellenschijf een ruime voorraad in huis hebben. U kunt uw lamellenschijven gemakkelijk direct bestellen in onze webshop, die 24/7 voor u toegankelijk is. Plaatst u uw bestelling vóór 16.30 uur, dan verzenden wij alles nog diezelfde dag. Bovendien worden bestellingen boven de 75 euro gratis verzonden in Nederland. Het is ook mogelijk om in de middaguren uw bestelling direct bij onze groothandel in Giessen gratis af te halen. 

Lamellenschijven of enkele lamellenschijf voor iedereen

DKH Groothandel is blij met een grote klantenkring, die nog elke dag groeit. Zowel zakelijke klanten als installatiebedrijven, bouwbedrijven, technische diensten en scholen weten ons te vinden, maar particuliere klanten weten dit steeds meer en ook zij zijn van harte welkom. De klantentevredenheid wordt uitgedrukt in het waarderingscijfer 9,3 gebaseerd op 1090 reviews, daar zijn we trots op!

Subcategorieën

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)
Item 1-4 van 4 in totaal item(s)