• done Op werkdagen voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
  • done Aantrekkelijke prijzen
  • done Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 excl. btw
  • done Groot assortiment

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m vrijdag 13:00 - 17:15

Sloopbeitel

Sloopbeitel online kopen

Bent u op zoek naar een sloopbeitel? Bent u op zoek naar een groothandel waar u een ruim aanbod vindt van sloopbeitels? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij DKH Groothandel in Giessen. DKH Groothandel is dé groothandel waar u naar op zoek bent als u een sloopbeitel nodig heeft. Door onze jarenlange ervaring met het aanbieden van bevestigingsmateriaal kunnen wij u goed adviseren en wij beschikken over een ruim aanbod van verschillende sloopbeitels. Doordat wij beschikken over een ruim aanbod is het voor ons vanzelfsprekend dat wij ook beschikken over een ruime voorraad. Hierdoor kunnen wij u een zeer snelle levering aanbieden. DKH Groothandel is een groothandel die gespecialiseerd is in professionele bevestigingsmaterialen die wij voor een eerlijke en betaalbare prijs aanbieden. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het bestelen van sloopbeitels? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zien uw bestelling voor een sloopbeitel graag tegemoet. 

Sloopbeitels van DKH Groothandel

DKH Groothandel is gevestigd in het Brabantse dorpje Giessen. Hoewel wij gevestigd zijn in Brabant kunnen wij al onze producten leveren in heel Nederland. Wij verzenden uw bestelling boven de 75 euro in Nederland helemaal gratis! Wij bieden onze producten zowel aan particuliere klanten als aan zakelijke klanten. Daarnaast maakt de hoeveelheid bij ons niet uit. Wij leveren uit een vaste voorraad en gaan voor iedere bestelling enthousiast aan de slag. DKH Groothandel staat bekend als een goede en goedkope groothandel in bevestigingsmaterialen en gereedschap waardoor u nooit te veel betaalt voor uw sloopbeitels. DKH Groothandel staat voor een eerlijke prijs- kwaliteitsverhouding en afspraak is bij ons echt afspraak. Al meer dan 25 jaar zijn wij hét adres voor schroeven, bouten, moeren, pluggen, sloopbeitel en andere bevestigingsmaterialen. DKH Groothandel staat voor een eerlijke prijs- kwaliteitsverhouding en afspraak is bij ons echt afspraak. 

Meer weten over een sloopbeitel bestellen?

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het bestellen van sloopbeitel? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door ons ruime aanbod en bestel direct uw gewenste sloopbeitels. Als u uw sloopbeitels op werkdagen voor 16.30 uur bestelt dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Wij bieden u ook de mogelijkheid aan om uw bestelling direct bij ons op te halen in Giessen. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 17.15 uur uw bestelling gratis afhalen.

Subcategorieën

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw