• done Op werkdagen voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
  • done Aantrekkelijke prijzen
  • done Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 excl. btw
  • done Groot assortiment

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m vrijdag 13:00 - 17:15

Betonboor

Betonboor online kopen

Bent u op zoek naar een betonboor? Is uw huidige betonboor kapot of wilt u uw eerste betonboor kopen maar vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij DKH Groothandel. DKG Groothandel staat bekend om zijn ruime aanbod en de mogelijkheid voor het geven professioneel advies. Al vele jaren zijn wij goed en goedkoop in bevestigingsmaterialen en betonboren waardoor u bij ons aan het juiste adres bent voor het vinden van uw materialen. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als u misgrijpt bij één van uw betonboren. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons ruime aanbod van betonboren en maak direct uw bestelling compleet. DKH Groothandel wil zich onderscheiden in de bevestigingsbranche door bevestigingsmaterialen van zeer hoge kwaliteit te leveren tegen de scherpste prijzen, zo niet de allerlaagste prijzen. Wij zien uw bestelling voor een betonboor graag tegemoet. 

Betonboren van DKH Groothandel

DKH Groothandel biedt u graag een ruim aanbod aan van verschillende betonboren. Voor de harde steensoorten heb je vrijwel altijd een betonboor nodig. Een betonboor is te herkennen aan de stompe beitelvormige punt aan het uiteinde van de boor. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden waardoor u vandaag de dag de keus heeft uit een ruim assortiment. Door ons ruime assortiment is het vanzelfsprekend dat wij ook beschikken over een ruime voorraad. Hierdoor kunnen wij u een zeer snelle levering aanbieden. DKH Groothandel staat voor een eerlijke prijs- kwaliteitsverhouding en afspraak is bij ons echt afspraak. Wij leveren zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten en de hoeveelheid die bestelt wordt maakt voor ons niet uit. Of u nu 1 doosje of dozen vol betonboren bij ons bestelt, wij gaan met elke bestelling enthousiast aan de slag. U kunt rekenen op een zorgvuldige afhandeling.

Betonboor online te bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u uw gewenste betonboor bij ons bestellen? U kunt direct online uw bestelling plaatsen. Als u uw betonboren op werkdagen voor 16.30 uur bestelt dan worden deze dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland verzenden wij bestellingen vanaf 75 euro gratis. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw bestelling direct bij ons op te halen in Giessen. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 17.15 uur uw bestelling gratis bij ons afhalen.

Subcategorieën

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw