• Op werkdagen voor 16.30 uur besteld = volgende dag bezorgd
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Gratis verzending in NL vanaf € 75

Categorieën

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN  Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

KvK:57660379
BTW-nr: NL111807359B01

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Vrijdag 13.00 - 17.15 uur

Aanbiedingen

Gipsplaten schroeven | Gipsplaten schroef

Gipsplaten schroeven nodig?

Bent u op zoek naar gipsplaten schroeven? Wilt u graag gipsplaten monteren, maar weet u niet goed welke schroeven u hiervoor kunt gebruiken? Voor het monteren van gipsplaten hebben wij speciale gipsplaten schroeven in ons assortiment. Dit zijn schroeven die een extra lange schroefdraad hebben zodat ze veel grip hebben op de gipsplaten. Gipsplaten schroeven zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een grove schroefdraad of een fijne schroefdraad of weet u het eigenlijk niet goed welke schroeven u moet gebruiken? Wij helpen u graag om met de juiste schroeven het pand te verlaten. Behalve voor gipsplaten schroeven kunt u bij ons ook terecht voor  pluggen en ankers, boren en beitels, zaagbladen en bits, lijmen en kitten, bouten en moeren, schuren en slijpen, diamantgereedschappen, veiligheidsspullen, houtverbindingen, installatiematerialen, gereedschappen, afdekken en tape, hang- en sluitwerk en schildersgereedschappen. Eigenlijk voor alles wat u nodig hebt tijdens de klus of bouw bent u bij ons aan het juiste adres!

Gipsplaten schroeven op voorraad

Wilt u gipsplaten schroeven kopen? Wij beschikken over een groot magazijn zodat wij uit voorraad kunnen leveren. U kunt bij ons een bestelling plaatsen en de schroeven direct mee naar huis of naar het bedrijf nemen. Dit is het grote voordeel van een groothandel. Vele bedrijven zijn hiervan op de hoogte en weten ons te vinden, maar wist u dat wij er ook zijn voor de particulieren? Iedereen kan bij ons terecht om kwalitatief goede gipsplaten schroeven te kopen. Onze groothandel zorgt ervoor dat iedereen met goede materialen werkt. Wilt u liever de bestelling online plaatsen? Dat kan! U kunt bij ons zowel via de website als telefonisch bestellen. Direct als de bestelling binnen komt, gaan wij aan de slag voor u. Een bestelling die voor 15.30 uur gedaan is, heeft u de volgende werkdag al in huis.

Gipsplaten schroeven zowel voor bedrijven als particulieren

Bent u op zoek naar een kleine hoeveelheid gipsplaten schroeven of juist naar een grote bestelling van meer dan 1.000 schroeven? Wij zijn er voor iedere bestelling. Het maakt bij ons dan ook echt niet uit of u één doos schroeven bestelt of tien dozen. Bent u op de bouw bezig of thuis aan het klussen en heeft u snel gipsplaten schroeven nodig? Wacht dan niet langer en benader ons. Wij zorgen ervoor dat u snel weer verder kunt met de juiste schroeven! Wilt u graag meer weten over ons aanbod of heeft u advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs!