• Op werkdagen voor 16.30 uur besteld = volgende dag bezorgd
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Gratis verzending in NL vanaf € 75

Categorieën

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN  Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

KvK:57660379
BTW-nr: NL111807359B01

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Vrijdag 13.00 - 17.15 uur

Glaslatschroeven online kopen

Glaslatschroeven online kopen

Bent u op zoek naar glaslatschroeven? Heeft u nieuwe ramen besteld en wilt u deze graag zelf plaatsen? Bij ieder kozijn horen passende glaslatschroeven, maar hoe zet u deze nu precies vast? Precies, door middel van glaslatschroeven. Wij hebben voor ieder kozijn verschillende maten en soorten glaslatschroeven omdat ieder bedrijf op een andere manier kozijnen maakt. Op het moment dat u bezig bent met het verbouwen van uw woning of een bijgebouw wilt plaatsen dan bent u waarschijnlijk op zoek naar meerdere soorten en maten schroeven. Voor al uw werkzaamheden hebben wij passende schroeven in ons aanbod. Al meer dan 25 jaar zijn wij het adres voor alle bouwbedrijven en particulieren die werken met hoge kwaliteit schroeven en andere bevestigingsmaterialen. Daarnaast leveren wij tegen goede en betaalbare prijzen aan iedereen producten. Met onze prijzen maken wij geen onderscheid in grote bedrijven of kleine particulieren. Iedereen verdient het om met hoogwaardige kwaliteit te werken. Dit is over het algemeen ook veiliger werken. Bent u naast glaslatschroeven op zoek naar andere schroeven? Geef het aan en wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaar staat voor u.

Glaslatschroeven op voorraad

Op zoek naar glaslatschroeven? Wilt u vandaag of morgen verder gaan met de ramen vastzetten? Dan bent u bij DKH Groothandel aan het juiste adres. Wij leveren direct uit voorraad en bieden u zo de kans om snel door te gaan met uw klus. Kom vandaag nog langs en neem de glaslatschroeven mee. Wilt u liever een online bestelling plaatsen? Als de bestelling voor 15.30 uur binnen is, heeft u de bestelling de volgende werkdag al in huis. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 13.00 uur tot 17.15 uur. Bent u benieuwd wat wij met ons ruime aanbod voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze producten.

Glaslatschroeven voor bedrijven én particulieren

Bent u al eerder bij DKH Groothandel geweest voor schroeven? Bekijk snel het aanbod op de website of kom langs bij onze vestiging in Giessen! Ook voor deskundig advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij weten door onze jarenlange ervaring precies naar wat voor soort of maat schroef u op zoek bent. Wij bieden u niet alleen glaslatschroeven aan, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor spaanplaatschroeven, gipsschroeven, houtbouwschroeven, vlonderschroeven, hardhoutschroeven, bandschroeven of afstandschroeven. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en wij vertellen u graag meer over onze producten!

Toont 1 - 4 van de 4 items