• Op werkdagen voor 16.30 uur besteld = volgende dag bezorgd
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Gratis verzending in NL vanaf € 75

Categorieën

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN  Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

KvK:57660379
BTW-nr: NL111807359B01

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Vrijdag 13.00 - 17.15 uur

Glaslatschroeven online kopen

Glaslatschroeven bestellen

Bent u op zoek naar glaslatschroeven? Bent u thuis of op de bouw bezig met een leuke klus maar grijpt u keer op keer mis als u glaslatschroeven nodig heeft? Bij DKH Groothandel bieden wij u een ruim en zeer divers assortiment aan. Bij ons grijpt u nooit mis! Door onze ruime voorraad kunnen wij u een snelle levering van glaslatschroeven garanderen. In de loop van de jaren is ons aanbod steeds verder uitgebreid en daarom kunnen wij u tegenwoordig nog beter van dienst zijn door ons grote aanbod van verschillende soorten schroeven. Bent u benieuwd of wij de juiste schroeven hebben voor uw klus? Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze webwinkel. Met een paar drukken op de knop heeft u in één oogopslag uw gewenste schroeven gevonden. U kunt veilig en snel uw bestelling bij ons afronden. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. 

Glaslatschroeven van DKH Groothandel

Heeft u glaslatschroeven nodig? Bij DKH Groothandel in Giessen bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar glaslatschroeven. Wij kunnen het ons voorstellen dat u het soms lastig vindt om de juiste schroeven te vinden die voor uw project geschikt zijn. Onze medewerkers helpen u hier graag bij. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en u voorzien van professioneel advies. Wij staan al jaren bekend als een goed en goedkoop bedrijf waar u terecht kunt voor bevestigingsmaterialen en gereedschap voor iedere klus. Wij bieden u verschillende soorten en maten schroeven aan tegen zeer aantrekkelijk prijzen. Door onze ruime voorraad kunnen wij een zeer snelle levering garanderen. Heeft u een bestelling van meer dan 75 euro? Dan sturen wij uw bestelling gratis naar u op! Vindt u het prettiger om uw bestelling bij ons op te halen in Giessen? Dan is dat ook geen enkel probleem. Wij zien uw graag in onze loods! 

Meer weten over ons ruime aanbod?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u advies nodig voor uw bouwproject? Bent u op zoek naar moeren en bouten of naar vlonder planken? Onze medewerkers staan u graag te woord. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft voor uw bouwproject. Vele klanten gingen u al voor en werken tegenwoordig de dag met de glaslatschroeven van DKH Groothandel. Onze zakelijke klanten werken onder andere voor bouwbedrijven, scholen en installatiebedrijven. Naast onze zakelijke klanten zijn ook particulieren bij ons van harte welkom. 

Toont 1 - 4 van de 4 items