• Op werkdagen voor 16.30 uur besteld = vandaag verzonden
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Gratis verzending in NL vanaf € 75

Categorieën

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN  Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

KvK:57660379
BTW-nr: NL111807359B01

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Vrijdag 13.00 - 17.15 uur

Aanbiedingen

Potdeksel schroeven | Potdeksel schroef

Potdeksel schroeven kopen

Bent u op zoek naar potdeksel schroeven? Bent u op zoek naar potdeksel schroeven voor uw schuur of schutting? Bij DKH Groothandel in Giessen bent u van harte welkom. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende potdeksel schroeven. Vindt u het lastig om de juiste schroeven te kiezen? Onze experts adviseren u graag. Samen met gaan wij op zoek naar passende potdeksel schroeven. In de afgelopen jaren hebben wij ons assortiment steeds verder uit kunnen breiden zodat u voor elke schroef of gereedschap bij ons terecht kunt. Naast het aanbod van potdeksel schroeven vindt u bij ons verder alles wat u nodig heeft voor uw bouwproject. Van schroeven en pluggen tot aan gereedschapsmateriaal. Bij DKH Groothandel bent u aan het juiste adres voor al uw klusspullen. Wij zien uw bestelling graag tegemoet. 

Al vele jaren goed en goedkoop in potdeksel schroeven

DKG Groothandel heeft in de afgelopen jaren zijn assortiment steeds verder uit kunnen breiden. Tegenwoordig heeft u dan ook een ruime keuze uit verschillende soorten en maten schroeven voor iedere klus. De potdeksel schroeven van DKH Groothandel worden veelal gebruikt voor het monteren van potdeksel planken en schuttingplanken. De schroeven zijn geschikt voor hardhout, grenen en vuren. Omdat de schroeven van roestvrij staal zijn gemaakt kunnen de schroeven vast gemaakt worden zonder dat u hoeft voor te boren. Heeft u een keuze kunnen maken? Bent u op zoek naar een grote oplage potdeksel schroeven of bent u op zoek naar een paar schroeven die u net mist? In onze online webwinkel kunt u eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen. Vele klanten van DKH Groothandel gebruiken onze producten voor zakelijke bouwprojecten maar ook particuliere klanten zijn bij ons van harte welkom. Omdat wij onze producten uit voorraad kunnen leveren bent u bij DKH Groothandel verzekerd van een snelle levertijd. 

Meer weten over potdeksel schroeven bestellen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het bestellen van uw potdeksel schroeven? Bent u benieuwd of wij uw schroeven in ons brede assortiment hebben? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze webwinkel. In onze gebruiksvriendelijke webwinkel vindt u alles wat u nodig heeft om uw schutting of schuur te betimmeren. Al onze producten zijn scherp geprijsd en van hoge kwaliteit. Al vele jaren staan wij bekend als een goede en goedkope groothandel in bevestigingsmaterialen en gereedschap. Is uw bestelling hoger dan 75 euro? Dan verzenden wij uw bestelling helemaal gratis. Daarnaast kunt u ook uw producten ophalen in Giessen.