• Op werkdagen voor 16.30 uur besteld = volgende dag bezorgd
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Gratis verzending in NL vanaf € 75

Categorieën

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN  Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

KvK:57660379
BTW-nr: NL111807359B01

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Vrijdag 13.00 - 17.15 uur

Aanbiedingen

Schroeven kopen

Schroeven kopen bij DKH Groothandel

Bent u op zoek naar schroeven kopen? Heeft u verschillende soorten en maten schroeven nodig of bent u op zoek naar een specifieke schroef? Schroeven kopen is vaak erg lastig. Voor iedere klus zijn er speciale schroeven nodig, maar welke heeft u nu precies nodig? Wij zitten al meer dan 25 jaar in het vak en weten precies welke schroeven u moet gebruiken. Wij helpen u dan ook graag om de juiste schroeven te kopen. Wij hebben een ruim en divers aanbod schroeven kopen en kunnen voor iedere klus de juiste schroef leveren. Weet u naar welke schroef u precies op zoek bent? Vertel ons waar u mee bezig bent of aan welke klus u wilt gaan beginnen en wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden. U hoeft als bedrijf of particulier niet heel Nederland door te rijden om professionele schroeven voor een betaalbare prijs te kopen. DKH Groothandel is al jaren het bedrijf voor bedrijven en particulieren op het gebied van schroeven kopen. Wij werken alleen met hoge kwaliteit en dat ziet u gelijk. U koopt bij ons geen rommel, maar schroeven die ook op grote bouwplaatsen gebruikt worden.

Schroeven kopen van DKH Groothandel

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u de beste prijs/kwaliteit betaalt voor schroeven kopen? Dan bent u bij DKH Groothandel aan het juiste adres. Dat u bij vrijwel iedere klus schroeven nodig heeft hoeven wij u niet te vertellen, maar weet u ook welke schroeven u precies nodig heeft? Wij hebben verschillende bevestigingsmaterialen in ons aanbod waarmee wij u kunnen helpen. Wilt u bijvoorbeeld schroeven kopen om gipsplaten te monteren? Dan heeft u speciale gipsschroeven nodig. Alle schroeven beschikken over een beschermingslaag tegen roest. Zo hoeft u niet volgend jaar alles te vernieuwen omdat de schroeven gaan roesten.

Schroeven kopen voor particulieren en bedrijven

Wij zijn er voor alle soorten bestellingen. Heeft u een grote bestelling voor een bouwbedrijf of wilt u één doosje schroeven kopen? Het maakt voor ons niet uit, wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaar staat als u komt of sturen het op zodat u de volgende dag weer verder kunt. Als u niet precies weet welke schroeven u nodig heeft voor een klus, kunt u dit vragen aan ons. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed helpen. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf waar u de beste schroeven kunt kopen? Kom langs bij ons in Giessen of bekijk ons aanbod op de website.