• Op werkdagen voor 16.30 uur besteld = volgende dag bezorgd
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Gratis verzending in NL vanaf € 75

Categorieën

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN  Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

KvK:57660379
BTW-nr: NL111807359B01

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Vrijdag 13.00 - 17.15 uur

Aanbiedingen

Schroeven RVS | Schroef RVS nodig?

Schroeven RVS online bestellen

Bent u op zoek naar schroeven RVS? Schroeven RVS zijn van roestvast staal of roestvrij staal gemaakt en deze schroeven hebben als voordeel dat ze minder vatbaar zijn voor roest. Schroeven RVS worden vaak gebruikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Deze schroeven zijn bestand tegen alle soorten weersinvloeden. Wij hebben een breed en ruim assortiment schroeven RVS. Zo kunt u per klus bekijken welke maat en soort RVS schroef u nodig heeft. Alle schroeven RVS zijn van dezelfde hoogwaardige kwaliteit gemaakt en tegen de scherpste tarieven leverbaar.  Heeft u nog oude schroeven liggen die u niet meer gebruikt? U kunt oude schroeven bij ons inleveren. Wij zorgen ervoor dat ze gerecycled worden. Behalve voor schroeven RVS kunt u ook voor andere materialen bij ons terecht. In onze webshop is ons complete aanbod te vinden.  Ons aanbod varieert van bouten en moeren tot schildersgereedschap en van boren en beitels tot installatiematerialen. Ook voor veiligheidsproducten kunt u bij ons terecht.

Schroeven RVS op voorraad

Al meer dan 25 jaar heeft DKH Groothandel ervaring in het vak.  Sinds het begin zijn wij actief in de bevestigingsbranche. Door ons strategische inkoopbeleid kunnen wij goed en betaalbaar bevestigingsmateriaal en gereedschap leveren. Wij leveren alle materialen uit voorraad. Dit houdt in dat u de bestellingen direct mee kunt nemen en aan de slag kunt. U hoeft bij ons niet een week te wachten voor de bestelling bezorgd wordt. Als u via de webshop voor 16:30 uur een bestelling doet dan is deze de volgende dag al bij u thuis bezorgd. Bekijk snel het aanbod. Heeft u vragen over bepaalde producten? Wacht niet langer en stel de vragen aan ons.

Schroeven RVS met passende pluggen

Als u schroeven RVS in muren wilt monteren heeft u bijpassende pluggen nodig. De pluggen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk om de passende plug te kiezen voor het juiste gebruik. Als u niet de goede maat plug gebruikt dan komen de schroeven langzaam weer uit de muur. De meest pluggen zijn nylon pluggen. Deze zitten muurvast omdat ze bij het inbrengen van de schroef uitzetten. Wilt u plinten of lichte kozijnen bevestigen? Dan zijn slagpluggen aan te raden. Laat u zich goed informeren over de vele mogelijkheden van schroeven en pluggen. In de webshop of in de winkel kunt u eenvoudig schroeven RVS bestellen. Mocht het toch niet lukken of heeft u de verkeerde schroeven gekocht? Dan kunt u ze bij ons omruilen.