• Op werkdagen voor 16.30 uur besteld = volgende dag bezorgd
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Gratis verzending in NL vanaf € 75

Categorieën

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN  Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

KvK:57660379
BTW-nr: NL111807359B01

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Vrijdag 13.00 - 17.15 uur

Schroeven RVS | Schroef RVS nodig?

Schroeven RVS online bestellen

Bent u op zoek naar schroeven RVS? Bent u bezig in vochtige ruimtes of wilt u tijdens het bouwen met kwalitatief goede schroeven werken? Dan zijn schroeven RVS de oplossing waar u naar op zoek bent. Schroeven RVS zijn van roestvast staal of roestvrij staal gemaakt en deze schroeven hebben als voordeel dat ze minder vatbaar zijn voor roest. Door met deze schroeven te werken, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u ze over een paar jaar moet vervangen. Schroeven RVS worden vaak gebruikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Het is niet zo dat deze schroeven niet in andere ruimtes gebruikt kunnen worden. Wij hebben vele verschillende soorten en maten schroeven RVS en dat maakt de keuze makkelijker. Misschien heeft u voor iedere klus wel andere schroeven nodig. Door de schroeven bij ons aan te schaffen is dat geen probleem. Wij leveren namelijk alle schroeven tegen een scherp tarief. Dit maakt het ook mogelijk om voor iedere klus schroeven op maat te gebruiken. Alle schroeven RVS die wij aanbieden zijn van dezelfde hoogwaardige kwaliteit gemaakt en tegen de scherpste tarieven leverbaar. Op het moment dat u nog oude schroeven heeft liggen waar u niets mee doet kunt u deze bij ons inleveren. Wij zorgen ervoor dat de schroeven gerecycled worden.

Schroeven RVS op voorraad

Behalve voor een ruim en divers aanbod schroeven RVS kunt u bij ons ook terecht als u op zoek bent naar bouten, moeren, schildersgereedschappen, boren, beitels en installatiematerialen. Ons aanbod is ruim omdat wij het fijn vinden dat u met kwalitatief hoogwaardige materialen werkt. Al meer dan 25 jaar zitten wij in het vak en wij weten waarover wij praten. Wij hanteren een strategisch inkoopbeleid zodat u voor een goede en betaalbare prijs bevestigingsmateriaal en gereedschap kunt aanschaffen. Wij leveren alles uit voorraad en u kunt de bestelling direct mee naar huis nemen. Een bestelling die voor 15.30 uur online geplaatst wordt, kunt u de volgende dag al in huis verwachten. Zo hoeft u niet lang te wachten om verder te gaan met uw klus. Omdat wij al jarenlang in het vak zitten, kunnen wij u ook advies op maat geven.

Schroeven RVS met passende pluggen

Op het moment dat u schroeven RVS in muren monteert heeft u ook bijpassende pluggen nodig. Als u geen bijpassende pluggen gebruikt, komen de schroeven RVS weer de muur uit of u krijgt de schroeven niet bevestigd. Voor iedere schroef die wij verkopen, kunnen wij bijpassende pluggen leveren. Het is belangrijk dat u rekening houdt met de lengte en breedte van de pluggen. Op het moment dat u niet goed weet welke pluggen u nodig heeft, helpen wij u graag. De meest pluggen zijn van nylon. Deze zitten muurvast omdat ze bij het inbrengen van de schroef uitzetten.

Toont 1 - 18 van de 18 items