• Op werkdagen voor 16.30 uur besteld = volgende dag bezorgd
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Gratis verzending in NL vanaf € 75

Categorieën

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN  Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

KvK:57660379
BTW-nr: NL111807359B01

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Vrijdag 13.00 - 17.15 uur

Aanbiedingen

Spaanplaatschroeven kopen

Wilt u spaanplaatschroeven kopen? Spaanplaatschroeven zijn geschikt voor het bevestigen van de meest uiteenlopende materialen. Maar, de naam zegt het al, het zijn de ideale schroeven voor spaanplaten. U wilt spaanplaatschroeven kopen? Dan bent u bij DKH Groothandel in Giessen aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten spaanplaatschroeven van de hoogste kwaliteit. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in de bevestigingsbranche en beschikken over een zeer breed assortiment bevestigingsmaterialen en gereedschap. Als u bij ons uw spaanplaatschroeven kopen wil dan krijgt u schroeven van topkwaliteit. Ook onze andere producten zijn van dezelfde hoge kwaliteit. Misschien heeft u nog meer materialen nodig voor uw klus en dan nodigen wij u uit om eens een kijkje in onze webwinkel te nemen. Ons aanbod varieert van bouten en moeren tot hang- en sluitwerk en van boren en beitels tot schildersgereedschap. U kunt uw werk veilig uitvoeren met onze veiligheidsproducten. Als u twijfelt welke schroef het meest geschikt is voor uw klus, neem dan gerust contact met ons op want wij geven deskundig advies. Wij willen ons onderscheiden in de bevestigingsbranche door materialen van zeer hoge kwaliteit te leveren tegen zeer scherpe prijzen.

Spaanplaatschroeven kopen uit voorraad

Bent u op zoek naar een adres waar u voordelig spaanplaatschroeven kopen kunt? Wij hebben alles direct op voorraad zodat we zeer snel kunnen leveren. U kunt online uw spaanplaatschroeven kopen. Als u deze op een werkdag voor 16.30 uur bestelt dan heeft u de volgende dag uw bestelling in huis. Bestellingen vanaf 75 euro verzenden wij gratis. Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij ons bedrijf in Giessen. Wij zijn elke middag van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 17.15 geopend. Bij ons bedrijf geldt het motto: afspraak is afspraak. U kunt er gerust op zijn dat uw bestelling altijd geleverd wordt. Wij voeren het keurmerk WebwinkelKeur en dat betekent dat wij betrouwbaar zijn en dat u met ons veilig zaken kunt doen.

Spaanplaatschroeven kopen ook voor particulieren

Veel bedrijven weten de weg naar onze groothandel te vinden maar wij leveren ook aan particulieren. Bij ons is elke bestelling welkom, of u nu één doosje spaanplaatschroeven kopen wil of dozen vol. Wij leveren onze producten voor zeer aantrekkelijke prijzen. Door onze ruime ervaring kunnen wij strategisch inkopen en daar profiteert u van mee! DKH Groothandel is al vele jaren goed en goedkoop in bevestigingsmaterialen en gereedschap. Als u regelmatig klust dan zult u in onze webwinkel genoeg producten vinden die u kunt gebruiken. Als u nog vragen heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.