• done Op werkdagen voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
  • done Aantrekkelijke prijzen
  • done Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 excl. btw
  • done Groot assortiment

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Donderdag 13.00 - 17.00 uur.
Vrijdag 13.00 - 15.00 uur.

Torx RVS schroeven

Torx RVS schroeven online kopen

Bent u op zoek naar Torx RVS schroeven? Bent u op zoek naar een groothandel waar u een grote én kleine oplage Torx RVS schroeven kunt bestellen voor een eerlijke prijs? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij DKH Groothandel in Giessen. Wij bieden u graag ons ruime aanbod aan van verschillende soorten en maten schroeven die passend zijn voor ieder project. Al vele jaren staan wij bekend als goed en goedkoop in bevestigingsmaterialen en gereedschap. Door ons ruime assortiment kan iedere hobby klusser bij ons terecht. Wij leveren zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten en de hoeveelheid die besteld wordt, maakt voor ons geen verschil. Of u nu 1 doosje of dozen vol bestelt, wij gaan met elke bestelling enthousiast aan de slag. U kunt rekenen op een zorgvuldige afhandeling en wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. 

Online Torx RVS schroeven bestellen bij DKH Groothandel

DKH Groothandel wil zich onderscheiden in de bevestigingsbranche. Dit doen wij door producten van zeer hoge kwaliteit te leveren tegen de scherpst mogelijke prijzen. Wij bieden u ruim 25 jaar ervaring aan in de bevestigingsbranche. Wij zijn door ons inkoopbeleid in staat om kwaliteitsproducten aan te bieden tegen werkelijk lage prijzen. DKH Groothandel staat voor een eerlijke prijs- kwaliteitsverhouding en afspraak is bij ons echt afspraak. U vindt bij ons een ruim aanbod van verschillende schroeven, moeren, bouten en pluggen die geschikt zijn voor iedere klus. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u direct online uw bestelling plaatsen. Zodra uw bestelling bij ons binnen is gaan wij direct voor u aan de slag. Als u uw Torx RVS schroeven op werkdagen voor 16.30 uur bestelt, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland verzenden wij bestellingen vanaf 75 euro gratis. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om uw bestelling direct bij ons op te halen in Giessen. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 17.15 uur uw bestelling gratis afhalen.

Torx RVS schroeven van DKH Groothandel

DKH Groothandel beschikt over een gebruiksvriendelijke webwinkel waar u uw hart kunt ophalen aan een ruim aanbod schroeven. Wij bieden u een ruim assortiment aan waardoor het vanzelfsprekend is dat wij ook beschikken over een ruime voorraad. Hierdoor zijn alle producten direct uit voorraad leverbaar en kunnen wij een snelle levering garanderen. U kunt ook uw bestelling gratis bij ons ophalen. De keuze is helemaal aan u. 

Subcategorieën

Er zijn 47 producten.

Item 1-24 van 47 in totaal item(s)
Item 1-24 van 47 in totaal item(s)