• Op werkdagen voor 16.30 uur besteld = volgende dag bezorgd
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Gratis verzending in NL vanaf € 75

Categorieën

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN  Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

KvK:57660379
BTW-nr: NL111807359B01

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Vrijdag 13.00 - 17.15 uur

Verzinkte schroeven

Verzinkte schroeven nodig?

Bent u op zoek naar verzinkte schroeven? Dat u vrijwel altijd schroeven nodig heeft bij een klus is bekend. Maar wat voor schroeven heeft u nu precies nodig? Elke klus vereist weer andere schroeven. Als u niet precies weet welke schroeven u het beste kunt gebruiken dan helpen wij u graag. Vertel ons waar u de schroeven voor wilt gaan gebruiken en wij vertellen u welke schroeven hiervoor het meest geschikt zijn. U zoekt voor uw klus verzinkte schroeven? Dan bent u bij DKH Groothandel aan het juiste adres. Verzinkte schroeven staan bekend om de ijzersterke waarden die voor meerdere doeleinden te gebruiken zijn. Omdat de schroeven een verzinkte laag hebben, zijn ze beschermd tegen invloeden van buitenaf. Dit is een goed alternatief voor RVS schroeven. Verzinkte schroeven zijn iets sterker dan RVS schroeven en kunnen voor meerdere klussen gebruikt worden. Al meer dan 25 jaar zitten wij in het vak en wij weten waarover wij praten. Bent u naast verzinkte schroeven op zoek naar andere bevestigingsmaterialen? Wij bieden u verschillende materialen aan tegen een betaalbare prijs. Wij kopen op een strategische manier in. Dit biedt u de mogelijkheid om tegen een betaalbare prijs fantastische schroeven te gebruiken.

Verzinkte schroeven op voorraad

Op zoek naar verzinkte schroeven? Wij hebben een ruim en divers aanbod en een ruime voorraad. Dit heeft als voordeel dat wij ook vanuit voorraad kunnen leveren. Komt u vandaag voor schroeven langs? Dan kunt u morgen al verder met de klus waar u mee bezig was. Heeft u een online bestelling gedaan voor 15.30 uur? Dan heeft u de volgende werkdag de bestelling al in huis. Bij een bestelling vanaf 75 euro verzenden wij gratis. U kunt bij ons ook online een bestelling plaatsen en dan in Giessen de bestelling op komen halen. Neem contact met ons op en vertel waar u naar op zoek bent. Wij helpen u direct zodat u niet lang hoeft te wachten om verder te gaan met bouwen of klussen. Wij mogen het keurmerk WebwinkelKeur voeren en dat betekent dat wij een betrouwbare webwinkel zijn met wie u veilig zaken kunt doen. U kunt er gerust op zijn dat uw bestelling altijd geleverd wordt.

Verzinkte schroeven voor particulieren en bedrijven

Al vele bedrijven en particulieren weten ons te vinden en dat is niet voor niets. Wij zijn er namelijk voor iedere bestelling. U zit bij ons niet aan een minimum bestelling vast. Heeft u één doosje verzinkte schroeven nodig of heeft u een grote klus waar u meerdere dozen voor nodig heeft? Wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaar staat!

per pagina
Toont 1 - 24 van de 165 items