• Op werkdagen voor 16.30 uur besteld = volgende dag bezorgd
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Gratis verzending in NL vanaf € 75

Categorieën

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN  Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

KvK:57660379
BTW-nr: NL111807359B01

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m Vrijdag 13.00 - 17.15 uur

Zelfborende schroeven nodig?

Zelfborende schroeven online kopen

Bent u op zoek naar zelfborende schroeven? Zelfborende schroeven zijn schroeven met een scherpe punt om door dun staal te boren/schroeven. Deze hebben wij in verschillende maten en soorten in ons assortiment. U bent voor zelfborende schroeven bij DKH Groothandel aan het juiste adres omdat wij gespecialiseerd zijn in professionele schroeven. Deze worden door bouwbedrijven en installatie bedrijven gebruikt maar wij bieden dezelfde kwaliteit ook aan particulieren aan. Wij zijn al jarenlang het vertrouwde adres voor de bevestigingsbranche omdat wij producten van zeer hoge kwaliteit leveren. Wij kunnen tegen de scherpst mogelijke prijzen leveren door ons tactische inkoopbeleid. Naast onze zelfborende schroeven zijn wij ook het adres voor pluggen en ankers, bouten en moeren en veiligheidsmaterialen.

Zelfborende schroeven bij DKH Groothandel

Op zoek naar zelfborende schroeven? Door onze ruim 25 jarige ervaring in de branche van bevestigingsmaterialen zijn wij in staat door ons inkoopbeleid kwaliteitsproducten aan te bieden tegen zeer lage prijzen. Wij zijn een bedrijf van afspraak is afspraak. Die instelling verwachten wij ook van u. Wij zijn een bedrijf dat u graag helpt en altijd voor u klaar staat. Wij willen geen compromissen doen als het gaat om de kwaliteit van onze producten. Wij weten precies wat wij u aanbieden en geven daarom ook graag deskundig advies op maat. Bent u bezig met een klus en heeft u naast zelfborende schroeven ook andere schroeven of pluggen nodig? Als u vertelt waar u mee bezig bent dan weten wij naar welke schroef u op zoek bent. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste materialen. Onze klanten zijn onder andere bouwbedrijven, installatiebedrijven, technische diensten en scholen maar ook particulieren behoren tot onze klantenkring. Bij ons is elke bestelling welkom, van één doosje tot dozen vol. Zien wij u binnenkort verschijnen?

Zelfborende schroeven en vele andere producten

Wij bieden u producten van top kwaliteit in verschillende soorten en maten. Daarbij garanderen wij een snelle levering omdat wij alles uit voorraad leveren. Wilt u uw bestelling op locatie ophalen of liever thuis laten bezorgen? Wij bieden u verschillende mogelijkheden om de bestelling te plaatsen en op te halen. Wij hebben een breed assortiment op voorraad en daarom is het bij ons mogelijk om een online bestelling de volgende werkdag al in huis te hebben. Dit geldt zowel voor bedrijven als particulieren. Wilt u graag deskundig advies ontvangen over de verschillende schroeven die wij u aanbieden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze producten.