• done Op werkdagen voor 16:30 besteld = vandaag verzonden
  • done Aantrekkelijke prijzen
  • done Gratis verzending binnen Nederland vanaf €75 excl. btw
  • done Groot assortiment

DKH Groothandel

Distributiestraat 65
4283 JN Giessen

0031(0)183-310 310
info@dkhgroothandel.nl

Openingstijden voor afhalen:
Maandag t/m vrijdag 13:00 - 17:15

Inslagmoer

Bent u op zoek naar een inslagmoer? Bent u op zoek naar een grote oplage inslagmoeren? Zoekt u dan niet verder. DKH Groothandel is dé groothandel waar u naar op zoek bent.

Subcategorieën

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)
Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Inslagmoer online kopen

Bent u op zoek naar een inslagmoer? Zoekt u dan niet verder! DKH Groothandel is dé groothandel waar u naar op zoek bent. DKH Groothandel biedt een breed scala aan inslagmoeren van verschillende afmetingen en hoeveelheden1. De inslagmoeren zijn voorzien van een flens die voorkomt dat de moer door het hout heen getrokken wordt, en weerhaken die voorkomen dat de moer meedraait als de bout aan de andere kant wordt aangedraaid. De inslagmoeren van DKH Groothandel zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. DKH Groothandel biedt ook een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding en zorgt voor een snelle levering van uw inslagmoeren. U kunt uw gewenste inslagmoer bij DKH Groothandel online bestellen. Bij DKH Groothandel begrijpen we dat inslagmoeren essentiële bevestigingsmaterialen zijn voor diverse toepassingen. Of u nu een professional bent in de bouwsector of een enthousiaste doe-het-zelver, DKH Groothandel heeft de juiste inslagmoeren voor u beschikbaar.

Ruim aanbod in inslagmoeren

Een inslagmoer is een bevestigingsmiddel dat wordt gebruikt om bouten of draadeinden aan hout te bevestigen. DKH Groothandel biedt een breed scala aan inslagmoeren van verschillende afmetingen en hoeveelheden1. De inslagmoeren zijn voorzien van een flens die voorkomt dat de moer door het hout heen getrokken wordt, en weerhaken die voorkomen dat de moer meedraait als de bout aan de andere kant wordt aangedraaid. De inslagmoeren van DKH Groothandel zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. U kunt uw gewenste producten bij DKH Groothandel online bestellen. Bij DKH Groothandel begrijpen ze dat inslagmoeren essentiële bevestigingsmaterialen zijn voor diverse toepassingen. Of u nu een professional bent in de bouwsector of een enthousiaste doe-het-zelver, DKH Groothandel heeft de juiste inslagmoeren voor u beschikbaar. DKH Groothandel biedt ook een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding en zorgt voor een snelle levering van uw inslagmoeren. Als u uw bestelling op werkdagen vóór 16.30 uur plaatst, worden uw inslagmoeren dezelfde dag nog verzonden. Bovendien bieden wij gratis verzending aan voor bestellingen vanaf 75 euro binnen Nederland.

Inslagmoer van DKH Groothandel

Een inslagmoer is een bevestigingsmiddel dat wordt gebruikt om bouten of draadeinden aan hout te bevestigen. Inslagmoeren zijn een handig hulpmiddel bij het bevestigen van bouten of draadeinden aan hout. Ze zijn gemakkelijk te installeren en bieden een veilige en betrouwbare bevestiging. De inslagmoeren van DKH Groothandel zijn van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zien uw bestelling van een inslagmoer graag tegemoet.